Workshops

All the workshops that are planned you can also find on my FB page.

Feel free to reach out to me if you have an idea for a workshop on a specific event or for a group of women. I am happy to discuss the posibilities.

 

 

Wil jij…

Leren over je vrouwelijke lichaam en je seksualiteit?
Echte sisterhood ervaren in een veilige omgeving?
Weten hoe jij zelf je bekken en borsten kan bevrijden van blokkades en pijn?
Hierin begeleid worden door een zeer ervaren verloskundige en een borst weefsel-therapeut?
Leren hoe jij jezelf van binnenuit kan laten stralen?
Leren hoe jij je volledig op je gemak kan voelen in jouw lichaam?

Dan is dit iets voor jou! Een dag voor het bekken, een dag voor de borsten, of wellicht wil je beide dagen erbij zijn.

Daphne van der Putten & Mariëtte Frits presenteren op 6 en 7 juli :

Breast and Pelvic self- care

Als vrouwen hebben we vaak de neiging om veel aandacht te besteden aan andermans behoeften en wensen. Hierbij vergeten we vlug onze eigen verlangens.

Wanneer je de tijd begint te nemen om aandacht te besteden aan je lichaam door middel van zelf-massage, zal je merken dat je beter in je vel komt te zitten. Je bent hiervoor niet afhankelijk van anderen maar kunt je eigen gezondheid verbeteren. Als vanzelf sta je meer in contact met je seksualiteit en je bent beter in staat grenzen te voelen en aan te geven. Je voelt je ontspannen en begint te stralen van binnenuit.

Tijdens deze workshop gaan we je leren hoe jij je eigen borsten en bekken kunt masseren. Je kunt tenslotte zelf het beste invoelen waar jouw lichaam behoefte aan heeft. Verder leer je dingen over je vrouwelijke seksualiteit die je nooit eerder hebt gehoord. Je krijgt een goede basis mee in begrip en verzorgen van je lichaam.

Door middel van zachte oefeningen, wordt je begeleidt om in je lichaam “te zakken”. Je leert echt contact te maken met je borsten en het gebied van je bekken. Dit alles in een veilige bedding van sisterhood, waarbij we vooral veel plezier maken!

Het Programma:
Dit weekend is een 2- daagse workshop, maar het is ook mogelijk 1 dag deel te nemen!

6 juli mei: Breast Self-care

Borsten… elke vrouw heeft ze, en toch is er zo weinig bekend over de gezondheid van de borst. Mariette ziet het als haar persoonlijke missie om meer bewustzijn te creëren rondom zelfzorg van borsten en manieren te geven deze zelf na te kijken. Borst zelfzorg speelt een belangrijke rol in de gezondheid van de borst. Borsten liggen zeer dicht bij het hart waardoor er gemakkelijk emoties worden opgeslagen in het borstweefsel. Pijn, verdriet, zorgen en stress kunnen worden vrijgemaakt door zelfmassage.

Wie is Mariëtte?

Mariëtte is een Body Stress Release practitioner en een borstweefsel therapeut. Ze heeft een zeer zachte en effectieve manier van werken. Al meer dan een decennium is ze op het pad van zelfontplooiing en heeft ze vele cursussen en trainingen gevolgd in Tantra, sjamanisme, adem en meditatie. Op dit ogenblik is erg blij dat ze haar kennis van de borstzorg kan verspreiden. Tijdens deze dag word je begeleid in technieken die je toe kan passen om je borsten zacht en gezond te houden.

7 juli: Pelvic Self- care

Daphne begeleid je in de techniek van zelfmassage. Tijdens dit deel van de workshop leer je hoe je je bekken en vagina vrij kan maken van blokkades. Deze blokkades veroorzaken gevoelloosheid en/of pijn, vaak ontstaan door emoties die niet kunnen worden geuit. Door zachte interne massage wordt het weefsel zacht zodat ontspanning optreedt, emoties vrij in het lichaam kunnen stromen en de gevoelloosheid of pijn oplost.
Daphne laat de techniek zien op haar naakte lichaam. Het is belangrijk dat je je comfortabel voelt hiernaar te kijken. Wanneer je zelf gaat oefenen kun je jezelf te bedekken met een dekentje. Naaktheid is dus geen vereiste.

Wie is Daphne?

Daphne is een vroedvrouw. Ze heeft jarenlang gewerkt als Medisch Verloskundige in een Academisch centrum. Daarom heeft ze veel kennis van het vrouwelijke lichaam.
Tegenwoordig is ze werkzaam als een Women’s health practitioner, waar ze zich voornamelijk richt op haar werk als lichaamswerker. Ze heeft verschillende trainingen gevolgd. Ze behaalde haar certificaat als tantric bodyworker, heeft de viscerale therapie bestudeert, leerde ze de Gaia-methode van Suzanne Roursgaard en behaalde ze haar certificaat als Holistic Pelvic Care – Practitioner™. Ze ontwikkelde haar eigen manier van werken in het vrouwelijk lichaam: Integral Pelvic Therapy®.
Daphne vind dat elke vrouw het geschenk verdient in contact te zijn met haar eigen lichaam om haar sensualiteit en vrouwelijke essentie te ervaren. Ook in haar hoedanigheid als verloskundige, gebruikte ze de Integral Pelvic therapy® regelmatig en ook daar zag ze een enorm voordeel in de vooruitgang en ervaring van de bevalling.

Praktisch

09.30 AM – 5 PM

Je kunt je opgeven voor 1 van de dagen, of voor allebei. En mocht je al eerder aan een Pelvic care day of een breast care day hebben deelgenomen, dan kun je er voor kiezen om tegen een gereduceerde prijs mee te doen en zo nog een laag dieper te mogen gaan.
Maximale aantal deelneemsters is 24 (alleen vrouwen)
Breng een paar warme sokken, een schrijfblok, een flesje water en een dekentje mee
Lunch wordt gedeeld op basis van Potluck

Locatie: Yogacentrum Bunnik
Smalleweg 8A 3981EG Bunnik

Investering:

Breast en Pelvic Self-Care: €250
Losse dag Breast of Pelvic Self-Care: €130

Breast en Pelvic Self-Care repeaters: €190
Losse dag Breast of Pelvic Self-Care repeaters: €100

Reserveer jouw plekje door je ticket te kopen via de ticketlink. Voor vragen kun je Mariette of Daphne een berichtje sturen.

https://www.chipta.com/nl/tickets/event/19889/breast-and-pelvic-care-day-18-en-19-mei/

Review
“Daphne en Mariette weten waar ze het over hebben. Daarbij vertellen ze je alles wat je moet weten over je lichaam op zo’n zachte en invoelende manier dat je je meteen heel veilig voelt. Daphne en Mariette versmelten gynaecologische feiten met oudere spirituele wijsheid, wat een heel compleet spectrum geeft. Hun Conscious Self-care workshop maakt je zoveel meer bewust en comfortabel met je eigen lichaam. Ik dacht dat ik alles al wist, maar Daphne en Mariette bewezen het tegenovergestelde!”