Birth

Afbeeldingsresultaat voor ina may gaskin quotes

Overal waar je op deze website “jij” of “jou” ziet staan, kun je ook “jullie” lezen. Het proces van zwangerschap, geboorte en kraamtijd gaat over jullie samen, als koppel in een liefdesrelatie. Ik vind het een voorrecht zo dicht bij jullie te mogen staan in dit proces. Zelf ben ik ervaringsdeskundige als moeder van drie zoons in een gelukkig huwelijk van meer dan 19 jaar. Binnen mijn eigen relatie heb ik mogen werken met tantra, familieopstellingen, EFT, inner childwork en non- violent communication. Ik ben als moeder, en als vrouw van, door de wol geverfd. Door deze ervaring, weet ik welke uitdagingen je te wachten staat wanneer je al dan niet voor het eerst ouders wordt.

Een zwangerschap kan een hele intense ervaring zijn door alle hormonale veranderingen en de gevoelens en emoties die bij deze geweldige reis komen kijken. Het idee dat je geboorte gaat geven kan gevoelens van vreugde of angst oproepen waarbij je relatie gaat veranderen of soms onder druk komt te staan.

Niet zelden lijken de zwangerschapsconsulten op therapie sessies waarbij geen onderwerp onbesproken blijft. Met mijn nuchtere en down to earth aanpak kan ik jullie ondersteunen en inzicht geven in de dynamiek binnen je relatie, waardoor er ruimte ontstaat om patronen te doorzien. Op deze manier wordt ook de weg vrij gemaakt voor de bevalling waardoor jullie in verbinding en vertrouwen kunnen samenzijn.